Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca sessie bijwonen

Ik wil graag een ayahuasca sessie bijwonen en ik weet niet hoe ik dat het beste kan doen. Ik heb erg veel informatie gezocht over het onderwerp maar ik vind het nog allemaal wat complex. Daarom ben ik eerst wat nadere informatie gaan zoeken over wat het nou uiteindelijk is en daarna pas echt gaan zoeken naar een bedrijf. Ik woon nu zelf niet in Nederland en omdat ik in het buitenland woon moet ik dus zoeken naar ayahuasca Holland. Nu heb ik het een en ander voorbij zien komen en ben ik al een stuk wijzer geworden over het onderwerp en nu wil ik graag zelf zo een sessie bijwonen. In dit blogje lees je hoe ik dit heb gedaan en hoe het is verlopen.

 

 

 

Googelen op ayahuasca Holland

 

Ik ben gaan Googelen op ayahuasca Holland en ik hoopte dat er een bedrijf zou zijn in Nederland dat mij zou kunnen helpen met het bijwonen van zo’n sessie. Ik kwam meteen in aanraking met het bedrijf Innerlijke-Reis. Bij Innerlijke-Reis werkt een mevrouw die vaak mensen begeleid bij een ayahuasca ceremonie. Ik wilde dus ook dat zij mijn ayahuasca Holland zou verzorgen. Ik heb contact opgenomen met haar en kwam er achter dat ik beter niet voor een aparte afspraak, dus in mijn eentje, maar in een groep kon doen. Er was namelijk nog plek en het is beter om iets in een groep te ervaren zodat het al meteen een stuk minder eng zal lijken.

 

 

 

Innerlijke-Reis

 

Ik heb gekozen voor Innerlijke-Reis als het gaat om mijn ayahuasca Holland. De ceremonie werd volledig verzorgd en duurde ook een flinke tijd. Het was een vreemde, maar prettige ervaring om te doen en wanneer je denkt om het ook eens te doen, zo’n ayahuasca Holland. bekijk dan eens de website op www.innerlijke-reis.nl