Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Bezoekje aan de kaakchirurg

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met jouw lichaam en gezicht. Dit kan dus zijn dat je zelf niet tevreden bent maar dat het niet per se geopereerd moet worden maar soms moet het op advies van een dokter of chirurg wel gedaan worden. In beide gevallen is een operatie mogelijk. We hebben het geluk dat we in een tijd leven waar we zulke operaties kunnen doen. Neem als voorbeeld een kincorrectie of kaakcorrectie.

De kin is een heel belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt hoe je gezicht er uit ziet. Een te kleine, te grote of een scheve kin kan het gezicht er niet mooi uit laten zien. Gelukkig is het mogelijk daar iets aan te doen namelijk een kincorrectie. Door een kincorrectie te kiezen kan er een operatie worden gedaan waarbij je een normale kin kan hebben die niet scheef of te groot of te klein is. Als je een kincorrectie wilt nemen zul je eerst on consult moeten zodat er wat besproken wordt en de chirurg kan zien wat hij allemaal zou kunnen doen. alles wordt opgemeten en op een ander moment wordt de operatie uitgevoerd. Het herstel is van vrij korte duur dus dat is positief maar er kunnen wat complicaties voorkomen.

Een kaakoperatie is in sommige gevallen een noodzaak. Als je bijvoorbeeld last van de kaak hebt is dat niet fijn. Het kan ook zo zijn dat je niet goed kunt kauwen of de mond sluiten. Dan is het handig om er iets aan te doen omdat het het dagelijkse leven belemmert. Het kan, net als bij de kincorrectie, ook voorkomen dat je kaak erg naar voren staat of juist naar achter of scheef. Dan kun je er ook voor kiezen een operatie te nemen ondanks dat het dan niet per se nodig is. Je spreekt dan van een esthetische ingreep wat betekent dat je het alleen doet zodat het er mooier uit ziet.

http://www.orfeokliniek.nl/