Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Een professionele montage van uw vloerverwarming in Dordrecht

Bent u van plan om vloerverwarming aan te laten leggen, maar bent u nog op zoek naar een professionele partij die u hiervoor kunt inschakelen? In dat geval kunt u het best Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. uit Dordrecht inschakelen, want zij regelen met alle plezier een vakkundige montage van uw vloerverwarming. Het team van dit bedrijf bestaat uit vakkundige medewerkers die alles weten over vloerverwarming. Wanneer zij bij u in Dordrecht langskomen voor de montage van uw vloerverwarming kunt u erop rekenen dat ze professioneel te werk gaan. Heeft u een kleine klus, zoals een woonkamer waar u vloerverwarming wilt laten leggen? Of heeft u een grote klus en wilt u een heel appartementencomplex laten voorzien van vloerverwarming? Wat uw opdracht ook is; bij dit bedrijf zorgen ze er altijd voor dat ze voldoende mankracht hebben. Eventueel vullen ze hun eigen team hiervoor aan met professionele inwerkkrachten.

Er wordt altijd voldaan aan een kwaliteitsprocedure

Wanneer u Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. uit Dordrecht inschakelt voor de montage van uw vloerverwarming, bent u er te allen tijde van verzekerd dat ze een kwaliteitsprocedure volgen. Deze kwaliteitsprocedure bevat de volgende stappen:

  • Montage opdrachtbon: hiermee worden de monteurs geïnstrueerd.
  • Kennismaking: de monteurs melden zich bij de aanwezige uitvoerder/installateur en ontvangen een briefing.
  • Inspectie: de hoofdmonteur doet een korte inspectie zodat hij goed inzicht krijgt van de totale situatie.
  • Verlegtekening is leidend: afwijkingen hiervan vinden alleen plaats na overleg.
  • Afpersen van de groepen: dit kan middels lucht (oktober t/m maart) of middels water (rest van het jaar).
  • Kwaliteitsformulier: de klant ontvangt een kwaliteitsformulier waarop de betreffende verdelers staan, het aantal bar en wanneer en door wie dit is gedaan.
  • Controlefoto’s: de plaats van de verdeler en de verschillende ruimtes worden gefotografeerd.

Neem contact op met dit bedrijf

Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met hen op via de contactgegevens op hun website. Ze staan u graag te woord.

https://fhcn.nl/vloerverwarming-monteren-rotterdam/