Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Een stijltang voor op reis

Je stijltang kan gerust mee op reis als je kiest voor een Dyson Corrale. Dyson maakt producten waar innovatieve technologieën centraal staan en waar design hoog in het vaandel staat. Dat geldt dus ook voor de Corrale stijltang. Het fijne aan de Dyson Corrale stijltang is dat je deze zonder stopcontact kunt gebruiken. Je kunt hem dus gerust meenemen naar de camping of naar een hotelkamer zonder stopcontact in de badkamer. Je krijgt er dan ook een reisetui bij, zodat je hem goed opgeborgen mee kunt nemen.

Zonder je haar te beschadigen

Een stijltang gebruikt vaak extreme hitte om het haar steil te maken. Bij de Dyson Corrale wordt er geen gebruik gemaakt van extreme hitte. Hitte is slecht voor je haar en beschadigt het. Door te kiezen voor een Dyson Corrale stijltang beschadig je je haar tot de helft minder. Dat is dus beter voor je haar, en met hetzelfde resultaat. Misschien zelfs een beter resultaat. Hitte kan ook zorgen voor pluizig haar. De Dyson Corrale voorkomt dat ook door de innovatieve technologie van de stijltang. De platen van de stijltang verzamelen zo veel mogelijk haar om het ook eenvoudiger te maken.

Allerlei kleuren

Een Dyson Corrale is in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook nog eens met verschillende bijbehorende accessoires. Je kunt in ieder geval rekenen op een reisetui, een oplader en een oplaadkabel. Je kunt de Dyson stijltang gebruiken met en zonder snoer. De beschikbare kleuren voor de Dyson Corrale zijn fuchsia en roze, maar inmiddels zijn er ook een gouden variant en een blauw-koperen variant te koop.