Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper met kennis en ervaring in hartje Den Bosch

Gaat u voor het knippen van de puntjes of een volledige nieuwe coupe, dé vakkundige kapper in Den Bosch verzorgt uw haar met tijd en aandacht. Zo hebben de professionals van Hair & Looks in Den Bosch en andere steden in Noord-Brabant jarenlange kennis opgedaan van diverse haartrends, methoden, stijlen en haarwerken. Laat u in de watten leggen bij deze professionele kapper in Den Bosch en plan een afspraak in. Het team staat elke dag voor u klaar en bieden u tijdens een bezoek het grootste vertrouwen en het meeste comfort. Breng een bezoekje aan het vakkundige kappersteam in hartje Den Bosch en ga met een goed gevoel de deur uit!

Met een knipabonnement ziet uw haar er altijd goed!

Wilt u zonder limiet uw haren laten knippen door uw favoriete kapper in Den Bosch of in een van de andere vestigingen in Noord-Brabant? Sluit een knipabonnement af bij Hair & Looks en laat uw haar onbeperkt stijlen, knippen of verven. Met een abonnement blijft u op de hoogte van de haartrends, uw knipbeurten zijn een stuk voordeliger en u loopt er altijd verzorgd bij! Er zijn maar liefst zeven verschillende abonnementen waar u een keuze uit kunt maken. Op deze manier biedt het kappersteam u een abonnement op maat. 

Het aanmeten van haarwerken gaat met zorg en begrip in de zaak in Den Bosch

Niet elke klant is hetzelfde. Zo zijn er verschillende redenen mogelijk waarom u haarwerken in Den Bosch wilt laten aanmeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan haarverlies of uitdunnend haar door ziekte, een behandeling of stress. De professionals van Hair & Looks begrijpen dat u door een moeilijke periode gaat daarom bieden zij u persoonlijke zorg en aandacht tijdens het intakegesprek en tijdens het aanmeten van een haarwerk. Heeft u andere vragen over de verzorging van uw hoofdhuid of andere vormen van hoofdbedekking? Schroom dan niet om het team om advies te vragen.