Winkeltrefpunt
Image default
Beauty en verzorging

Weg met die hoofdpijn!

Hoofdpijn kan verschrikkelijk irritant en vervelend zijn en kan jouw humeur flink doen verslechteren. Iedereen heeft er wel eens last van, de één wat meer dan de ander, maar goed iedereen komt er mee in aanraking. Paracetamol blijkt dus wel goed te helpen, maar als je blijvende klachten hebt wordt je op een gegeven moment ook gek van het slikken van paracetamol. Veel heeft ermee te maken wat voor een levensstijl jij als persoon hebt en hoe kwetsbaar je bent voor hoofdpijn. Er zijn dus nieuwe oplossingen bedacht om hoofdpijn en zelfs migraine minder te maken en tegen te gaan. Botox en hoofdpijn ooit als verband samen gezien? Dit is de oplossing.

Je kan je laten behandelen bij FACE land met speciale hoofdpijnbehandelingen. Botox is een middel die normaal bij het tegengaan van veroudering van de huid wordt gebruikt, maar is dus als middel tegen hoofdpijn ontdekt. Deze botox tegen hoofdpijn behandeling werd eigenlijk per toeval ontdekt na meerdere behandelingen van klanten die veel minder last kregen van hoofdpijn en ook klanten met migraine waren positief verrast met het resultaat. Het blijkt dus het beste te werken bij mensen met hardnekkige klachten en chronische migraine, aangezien de hoofdpijn zo heersend is en de botox deze klachten heel goed kan bestrijden.

Het is een erg rare combinatie dat botox jou van je hoofdpijn kan afhelpen. Met gerichte behandelingen kan je zomaar de klachten verminderen en steeds minder last krijgen van dat vervelende en irritante gevoel. Er wordt bij je voorhoofd en bij de frons bij je wenkbrauwen botox ingebracht. Botox zorgt voor ontspanning van de spieren en dat spanning van de spieren levert hoofdpijn op. Door het gebruik van botox op die gerichte plek zal de hoofdpijn afnemen en zal je minder last hebben van hoofdpijn.

Neem dus snel een kijkje bij FACE land om jouw afspraak te maken bij een gecertificeerde dokter die jou van die vervelende hoofdpijn af gaat helpen!

http://faceland.nl/