Op het moment dat een boek een harde kaft heeft, krijgt het meteen een luxe uitstraling. Er zijn verschillende boeken die dit verdienen. Wanneer u zo’n luxe hardcover boek laat drukken, moet het boek natuurlijk wel op de juiste manier gedrukt zijn. Ook voor kwalitatief drukken moet u bij De Beste Boekdrukkers zijn. De specialist heeft diepgaande kennis van het grafische proces. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door persoonlijke service. Zo gaat het drukken dag en nacht door. Ook ’s nachts staan de gespecialiseerde drukkers voor u aan de persen voor een grondige kwaliteitscontrole. Zo zorgen wij voor de beste kleurafstemming, zodat de harde kaft voor uw boek er schitterend uitziet. 

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

Duurzaamheid is steeds belangrijker voor consumenten, maar ook voor bedrijven zoals De Beste Boekdrukkers. Zij houden goed in de gaten wat voor materialen er ingekocht worden zoals FSC of PEFC papier. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Zo zijn er al meer dan 1.300.000 boeken gedrukt.

Uw onafhankelijke partner voor het laten drukken van een harde kaft voor uw eigen boek

Bent u op zoek naar een specialist binnen de grafische markt waar u uw boek kunt laten drukken? Het grote voordeel van De Beste Boekdrukkers is dat ze onafhankelijk ondernemen. Op die manier krijgt u altijd oprecht advies en wordt er alles aan gedaan om de harde kaft van uw boek zo mooi mogelijk te maken. Want dat is wat u wilt toch? We kijken samen met u ook naar details zoals de afwerking ende distributie van uw boek. Alles in het belang van u en de kwaliteit van het hardcover boek dat u laat drukken. Zo kunt u altijd het mooiste hardcover boek laten drukken.