Korting

Korting daar houden wij Nederlanders van! Veel webshops werken met kortingscodes die het leven een stuk goedkoper maken. Daarnaast is het een feit dat het weer goed gaat met de Nederlandse economie. Waar we in de afgelopen jaren in een redelijke recessie zaten blijkt er dit jaar een flinke groei geboekt te worden. Er is weer vooruitgang waarneembaar en dat is ook te merken in onze koopkracht.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek melde woensdag dat er een groei van 1% in het besteedbaar inkomen is geboekt in het afgelopen kwartaal. Het is het zesde achtereenvolgende kwartaal waarin het besteedbaar inkomen steeg en dat is goed nieuws voor onze economie. De stijging is vooral veroorzaakt door de stijging van lonen. Werkgevers verdienen meer geld en vinden het niet erg om dit een beetje te delen met de werknemers. Het beschikbaar inkomen is het inkomen na aftrek van belastingen, dat voor consumptie kan worden gebruikt. Onder meer loon, winst, sociale uitkeringen en het pensioen tellen mee voor dit inkomen.

“Mijn advies is echter wel dat Nederlanders zorgvuldig omgaan met het extra geld” aldus Arie de Noot voorzitter van het Nederlands orgaan voor kortingscodes. “Het is dan ook belangrijk dat de consument eerst gaat zoeken naar kortingscodes, gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar op dit gebied. Websites die kortingscodes bij elkaar verzamelen zodat de consument meer producten kan kopen.” Op de vraag wat zijn favoriete kortingscode was antwoorde hij: “ik ben weken lang op zoek geweest naar kortingscode easytoys zodat ik een cadeautje voor mijn zoons verjaardag kan halen, vorige week is het eindelijk gelukt en nu krijgt hij een geweldige Lego doos! Alleen moet je dit nog even voor hem geheim houden natuurlijk!”

Het herstel is natuurlijk nog maar minimaal, maar we zaten in een periode waarbij de neergang uitzichtloos leek, maar op dit moment kunnen we weer naar boven kijken. Aldus de trainer van de Graafschap.

http://www.kortingscode-zoeken.nl