Ook voor de halfjaarlijkse controle van uw huisdier kunt u bij de dierenarts in Den Haag terecht. Allereerst vragen wij u of u bepaalde gezondheidsproblemen heeft geconstateerd. De algehele lichamelijke conditie van uw huisdier wordt vervolgens gecontroleerd. Daarbij is er speciale aandacht voor de ogen, oren, huid en vacht, omdat de conditie hiervan veel zegt over de gezondheid. Verder wordt het gebit gecontroleerd op tandsteen, ontstekingen en rotte tanden en kiezen. Hiermee worden verdere lichamelijke problemen voorkomen. Wanneer dit nodig is, luistert de specialist van Dierenkliniek Wateringse Veld ook naar het hart en de longen van uw huisdier. Uw huisdier wordt tenslotte gewogen en krijgt middelen tegen teken, vlooien en andere parasieten. Uw dier krijgt bij de dierenarts in Den Haag een complete behandeling!

Alle mogelijke specialisaties bij de dierenarts in Den Haag

Net als voor mensen zijn er verschillende medische specialisaties voor dieren, zoals orthopedie, interne geneeskunde en oogheelkunde. Veel dieren krijgen namelijk dezelfde klachten als mensen. U kunt bij deze kundige specialisten terecht met een verwijzing van een dierenarts in Den Haag. Op deze verwijzing is vermeld wat de klachten zijn en welke onderzoeken er al gedaan zijn, zodat de specialist gericht vervolgonderzoek kan doen. Daarna volgt er nog een consult bij Dierenkliniek Wateringse Veld, om te bekijken of het beter gaat met uw huisdier en voor het beantwoorden van vragen. Heeft u vooraf vragen, dan mag u altijd contact opnemen met de specialist. 

De dierenarts in Den Haag heeft alle benodigde faciliteiten in huis

Er zijn verschillende faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken bij een dierenarts in Den Haag. Zo is er het Intern Laboratorium waar allerlei onderzoeken gedaan kunnen worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd met geavanceerde analyseapparatuur. Hiermee kan snel de toestand van de lever en nieren van uw huisdier worden bepaald. Ook kan er worden gecontroleerd op diabetes, verschillende ontstekingen en bloedarmoede. Verder beschikt de dierenarts in Den Haag over röntgen- en echoapparatuur voor het verlenen van basiszorg voor huisdieren. Zijn er onderzoeken die niet intern gedaan kunnen worden? Dan wordt er samengewerkt met erkende laboratoria en de beste specialisten in binnen- en buitenland.