Winkeltrefpunt
Image default
Eten en drinken

Heerlijke honing kopen

Lekkere honing kopen uit eigen imkerij, dat is mogelijk via HONINGonline.nl. Deze winkel heeft veel verschillende soorten honing die afkomstig zijn uit hun eigen imkerij De Valksche Bijenhof. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor bijen en eerlijke honing. Wat ooit is begonnen als een klein bedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met zeven medewerkers. Het bijenvolk is ook flink gegroeid en samen zorgen zij voor heel veel kilo’s heerlijke honing.    

Op de website zijn er veel verschillende soorten honing te vinden en te bestellen. Niet alleen kun je hier honing bestellen. Ook producten waar deze heerlijke honing in is verwerkt, zoals heerlijk snoep of koekjes, zijn hier te bestellen. Naast diverse lekkernijen, zijn er ook andere producten verkrijgbaar waar honing in is verwerkt, zoals boenwas. Hiermee kunnen meubels of parketvloeren worden ingesmeerd om ze te beschermen en van een mooie glanzende laag te voorzien. 

Breng een bezoek aan de winkel 

Online producten aanschaffen is tegenwoordig erg eenvoudig, al helemaal wanneer je bijvoorbeeld rauwe honing wilt bestellen bij De Valksche Bijenhof. Je kunt via de website HONINGonline.nl een bestelling plaatsen. Erg handig wanneer je niet in de buurt woont van deze winkel, maar wel wilt genieten van de producten die hier te verkrijgen zijn.  

Behalve genieten van alle heerlijke producten die hier gekocht kunnen worden, is het ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie. Er worden zijn diverse programma’s aangeboden waaraan deelgenomen kan worden. Dit is wellicht een leuk idee voor een teamuitje of een verjaardag. Voor meer informatie over de excursies of over één van de producten, kun je contact opnemen met de klantenservice.   

https://www.honingonline.nl/