Veel mensen vinden het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland een stuk lekkerder dan lamsvlees dat uit Nederland. Hoe dit komt? Dat komt vooral omdat de schapen in Nieuw-Zeeland veel meer bewegingsruimte hebben. Daardoor wordt het vlees lekker stevig en mals. Bovendien bevat het vlees daardoor erg weinig vet en past het prima in uw dieet als u verantwoord wilt eten. Koop een lekkere lamsburger voor een simpele, maar smaakvolle maaltijd, of gooi een grote lamsbout op de barbecue voor die echte grillsmaak! En aangezien we natuurlijk nooit alleen barbecueën trakteert u uw gasten ook nog eens op gebraden eendenborst en een bijpassende wokmix met ossenhaaspuntjes. U kunt gemakkelijk lamsvlees bestellen bij Beef & Steak..

Ossenhaaspuntjes die smelten op uw tong bij de online slager

Veel culinaire hoogstandjes in Nederland bestaan uit ossenhaaspuntjes. Wij zijn er dol op met z’n allen. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef & Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!  

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Echte kenners weten dat eendenborst een van de lekkerste stukjes vlees is dat er bestaat. Als u het ooit heeft geproefd dan weet u allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef & Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef & Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?