Wilt u kunnen kiezen uit een ruime hoeveelheid aan verschillende broodjes als u naar een bakkerij in Amersfoort gaat? Natuurlijk wilt u dat! Of de bestelling nu alleen voor uzelf is of ook voor andere mensen, iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaald soort brood. Kent u het gevarieerde aanbod van Bakker de Graaf al? Van een witte bol tot aan ciabatta en van croissants tot aan een milanobroodje: met een ruime keuze aan broodjes komt u niets tekort bij de bakker uit Amersfoort. Heeft u de keuze voor een van de broodjes gemaakt? Bekijk dan ook eens het overige aanbod, zoals banket, taarten en relatiegeschenken die u in Amersfoort laat personaliseren.

Warme en koude broodjes haalt u bij de bakker in Amersfoort

Weet u wat er zo speciaal is aan Bakker de Graaf, een bekende bakkerij in Amersfoort? U kunt er kiezen uit een breed aanbod aan diverse versgebakken broodjes. In de webshop van Bakker de Graaf uit Amersfoort kiest u uit diverse warme en koude broodjes, maar ook salades, relatiegeschenken en dranken zoals karnemelk en versgeperste sinaasappelsap komen terug in het aanbod. Geniet van een heerlijke ambachtelijke appelflap bij de koffie, luxe koude hapjes op een feest of zakenborrel of geniet van vers afgebakken saucijzenbroodjes en vers belegde broodjes. Benieuwd naar het volledige online aanbod? Bekijk dan snel de webshop, of kom langs in de winkel in Amersfoort. De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag graag voor u klaar.

Vers gebak en taarten als relatiegeschenken in Amersfoort

Vind u het leuk om deze keer eens echt goed uit te pakken als het op relatiegeschenken aankomt? Bijvoorbeeld omdat u een klant wilt bedanken voor een jarenlange en intensieve samenwerking die jullie hebben?  Of omdat u een medewerker in het zonnetje wilt zetten in verband met een jubileum? Bedank uw zakelijke relaties in alle gevallen met taarten en gebak van de bakker uit Amersfoort. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.