Door paraplu’s te laten bedrukken kun je direct een goede indruk maken op jouw klanten en relaties. Je kunt ze bijvoorbeeld een paraplu cadeau geven. Dit soort producten werken als visitekaartjes voor jouw naam en daarmee wil je natuurlijk wel een eerste goede indruk maken. Besluit je om merchandiseproducten als paraplu’s en badlakens aan te schaffen en bedrukken om jouw naam te laten opvallen? Kies dan voor een specialist die niet alleen ambitieus en klantgericht is, maar ook sociaalbewust. Zo’n specialist laat haar producten niet produceren in lagelonenlanden, maar werkt samen met betrouwbare lokale partners. Ook is een specialist als deze niet gevestigd in een duur pand op een A-locatie. Zo kun je met een gerust hart producten als badlakens en paraplu’s laten bedrukken.

Paraplu’s, badlakens en tal van andere merchandiseproducten verkrijgbaar: bedrukken ook mogelijk

Voetbalclubs, muziekbandjes, organisaties, verenigingen en bedrijven. Vrijwel iedereen maakt vandaag de dag gebruik van merchandise. Overweeg jij ook om merchandise in te zetten om jouw merk of naam te laten opvallen en meer naamsbekendheid te genereren? Dan kun je bij een specialist op het gebied van merchandise terecht. Je kunt hier kiezen uit een zeer uiteenlopend assortiment aan producten, zoals kleding, vlaggen, caps, sjaals, badartikelen, kantoorartikelen, flessen, spelletjes en glazen, onder andere. Wil je producten als badlakens en paraplu’s laten bedrukken? Dat kan hier vaak ook. Vraag gerust een offerte aan voor paraplu’s bedrukken.

Keuze uit verschillende productietechnieken bij badlakens of paraplu’s bedrukken

In overleg met de drukker wordt de productietechniek voor jouw merchandise gekozen. Op die manier weet je zeker dat de bedrukte badlakens er perfect uit komen te zien. Op maat gemaakte merchandiseproducten, dat is wat je van jouw specialist kunt verwachten. Zo kun je kiezen voor tampondruk, een bedrukkingsmethode die vaak toegepast wordt bij producten met een niet-vlakke ondergrond, of een transferdruk, op basis van transferpapier. Ook breien, borduren, weven en zeefdrukken behoren vaak tot de mogelijkheden. Informeer gerust eens bij jouw specialist welke productiemethode het meest geschikt is het bedrukken van jouw merchandiseproducten, zoals paraplu’s of badlakens.