Winkeltrefpunt
Image default
Gezondheid

Laag libido verhogen vrouwen

Tips voor het verhogen van je libido!

Last van een laag libido en wil je hier iets aan veranderen? Dan heb je de eerste stap al gezet. Voor veel mensen is het namelijk lastig om te concluderen dat zij last hebben van een laag libido. Vaak merk je dit pas in een vergevorderd stadium waarbij je het heel weinig tot helemaal niet meer doet. Het is makkelijker om er op tijd bij te zijn, zo kun je middels kleine tips of aanpassingen in je levensstijl snel het een en ander veranderen.

 

5 tips voor een hoger libido

  1. Eet gezond: probeer iedere dag weer genoeg fruit, groente en mineralen binnen te krijgen. Dat hoeft echt allemaal niet zo heel moeilijk te zijn. Houd een standaard aan van min. 2 stuks fruit per dag en schep bij het avondeten net iets meer groente op dan je voorheen bijvoorbeeld deed. Fan van suiker? Minder dit dan!

  2. Drink meer: ook is het belangrijk om genoeg te drinken. Probeer minimaal 2liter water per dag binnen te krijgen.

  3. Beweeg meer: wanneer je gezonder gaat eten heb je vanzelfsprekend ook meer energie. Met deze energie is het belangrijk dat je meer gaat bewegen. Je hoeft echt niet meteen de sportschool in te duiken, maar een rondje hardlopen, met de fiets naar het werk of de stad, zal al een stuk helpen. Probeer ten minste 60 minuten per dag beweging te pakken.

  4. Ga het vaker doen: of met andere woorden, maak zin. Het maken van zin en bezig zijn met de daad of voorspel, verhoogt ook het libido. Probeer jezelf weer te prikkelen met dingen die jouw opwinden.

  5. Meer slapen: het merendeel van de Nederlanders slaapt te weinig. Als gevolg van slecht slapen, eet men vaak minder goed en beweegt men over het algemeen ook minder. Om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten is het verstandig om te beginnen bij de basis. Voldoende slapen dus!

 

Libido pil voor vrouwen

 

http://www.libidoverhogenvrouw.nl

Gerelateerde artikelen

Tips voor het reguleren van een te hoog cortisolniveau

Wanneer een detox kuur bestellen in Rotterdam?

Slaap zacht en ondersteund op speciale hoofdkussens voor nekproblemen