Verhoog je libido op een natuurlijke manier

Zo krijg jij je libido terug!

Laten we eerst even beginnen met dat seks goed voor je gezondheid is. We zijn tegenwoordig allemaal een stuk bewuster bezig met gezond eten en genoeg beweging. Maar wist je dat seks heel goed voor je gezondheid is? Naast dat we het voornamelijk voor ons plezier doen, is het ook nog eens super gezond. Ook krijgt je libido een boost van activiteit en wanneer je lekker in je vel zit. Dit is andersom ook zo, wanneer je niet lekker in je vel zit, heeft dit een negatieve uitwerking op je libido.

Waarom is seks zo gezond?

Actie tussen de lakens kent vele gezondheidsvoordelen. Wat deze voordelen precies zijn, lees je hieronder.

  • Vrijen tegen incontinentie: vrijen werkt vooral voor vrouwen tegen incontinentie. Door regelmatig actief te zijn tussen de lakens, train je je bekkenbodemspieren. Sterke bekkenbodemspieren zijn zowel goed voor meer plezier, maar hebben ook zeker een andere belangrijke functie. Je spieren ontspannen zich tijdens het plassen en spannen zich aan als je je plas even op moet houden. Sterke bekkenbodemspieren geven je de controle over urineverlies weer terug.

  • Kans op prostaatkanker wordt lager: de kans op prostaatkanker wordt aanzienlijk lager. Wanneer je iedere maand minstens 21 keer klaarkomt, hebben mannen minder kans op prostaatkanker dan mannen die 4 tot 7 keer per maand ejaculeren. Het precieze verband tussen intimiteit en het ontwikkelen van prostaatkanker is niet helemaal duidelijk. Maar wellicht wel het proberen waard!

  • Vrijen werkt pijnstillend: Je lichaam maakt tijdens het vrijen ook een stofje aan genaamd endorfine, dit is een stof die pijn onderdrukt en je een fijn gevoel geeft.

  • Libido verhogen: Je krijgt er je libido mee terug en dat is eigenlijk wel het grootste voordeel. Door actief te blijven tussen de lakens, stimuleer je de drang naar intimiteit waardoor je vaker zin hebt.

Lees hier alles over libido verhogende middelen!

http://www.prostaatverzorging.nl