Maxi Cosi als autostoel gebruiken

Je kunt een Maxi Cosi op meerdere manieren gebruiken en zo ook als autostoel. Daarnaast heb je ze als autostoel in verschillende soorten. Waarbij je vooral moet letten op het gewicht en in sommige gevallen ook de leeftijd van het kind.

Eenvoudig te bevestigen

Het ligt er net aan welke Maxi Cosi je uitkiest, maar over het algemeen zijn ze vrij eenvoudig te bevestigen in je auto. Het enige wat je nodig hebt zijn de gordels. Wanneer je de kleinste Maxi Cosi hebt, tot en met 13 kilo. Staat er aan de zijkant van de stoel eenvoudig aangegeven hoe je de Maxi Cosi moet bevestigen. Je moet echter wel opletten dat je hem goed stevig vast zet en dat de Maxi Cosi niet gaat schuiven. Naast het vastmaken met een gordel is het ook mogelijk om de Maxi Cosi te bevestigen met een Isofix. Het voordeel van een Isofix is dat je de Maxi Cosi zo erin klikt en het systeem zelf al aangeeft of je stoel wel of niet goed vast zit. Dit wordt aangegeven doormiddel van kleurtjes. Een klein nadeel is dat niet alle auto´s beschikken over Isofix, waardoor het niet altijd gebruikt kan worden. Maar het grootste voordeel blijft: je hoeft niet moeilijk te doen met een gordel.

Aanschaffen van een Maxi Cosi

Voor het aanschaffen van een Maxi Cosi kun je terecht bij Babykoop.nl. Zij hebben een ruim aanbod op het gebied van autostoeltjes. Voor elke gewichtsklasse hebben zij een Maxi Cosi die geschikt is. Wanneer je op hun website kijkt bij autostoeltjes krijg je ook een filmpje te zien over de bevestiging van het stoeltje. Hierdoor wordt het voor jou als gebruiker eenvoudiger om het stoeltje in de auto te plaatsen.

This article was written by