Droomdeurtjes heeft een unieke methode waarmee je ondersteunende briefjes kunt sturen naar je kinderen. Zo steek je ze een hart onder de riem en laat je ze weten dat ze geliefd en gewaardeerd worden. Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Je bent op zoek naar een leuk, en misschien wel educatief cadeautje voor je kind. Heb je dan al naar de fairy doors gekeken. Leuke ondersteunende briefjes sturen naar je kinderen. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Pedagogiek blijft een ingewikkeld verhaal. Je kunt het geen exacte wetenschap noemen omdat veel nog besloten ligt in theorieën. Als je kinderen hebt snap je ook wel waarom er geen harde waarheden vermeld kunnen worden. Droomdeurtjes helpt kinderen om alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.