Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor in de bouw koopt u bij A. van Raak Workwear

A. van Raak Workwear is de B2B allround specialist in werkkleding, werkschoenen en PMB. Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige bedrijfskleding voor in de bouw, bent u hier dus absoluut aan het juiste adres. Denk hierbij aan veiligheidskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Doordat zij beschikken over een grootte voorraad, kunnen zij altijd snel leveren. Daarnaast worden er scherpe prijzen gehanteerd en bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Wilt u meer weten? Lees dan verder!

Laat uw kleding voor in de bouw personaliseren

Bent u op zoek naar unieke bedrijfskleding? Ook dan bent u bij A. van Raak Workwear aan het juiste adres. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om de bedrijfskleding voor de bouw te bedrukken of te borduren. Zo kan de kleding eenvoudig voorzien worden van het bedrijfslogo of van de bedrijfsnaam. Bij de gepersonaliseerde bedrijfskleding voor in de bouw ontvangt u binnen 24 uur een ontwerp en is de verzending gratis. Zijn de maten niet goed of is de kleding toch niet helemaal naar wens? Dan kunt u deze ook kosteloos weer naar hen toe sturen.

Uw bestelling is binnen no-time in huis!

De bestellingen die u plaatst, worden door DHL geleverd. Een betrouwbare partner als dit kan u garanderen dat u de bestelling snel in huis hebt. Zo kunt u binnen enkele dagen gaan werken met hoogwaardige en veilige bedrijfskleding. Wilt u de kleding eerst in het echt bewonderen, voor u besluit om over te gaan tot een aankoop? Kom dan gerust eens langs in de showroom in Bunnik. Hier heeft u de mogelijkheid om de kleding te passen en voelen, zodat u er zeker van bent dat de kwaliteit is zoals u die voor ogen heeft. Voor meer informatie over de bestel- en leveringsvoorwaarden kunt u eenvoudig contact opnemen met A. van Raak Workwear. De medewerkers staan u graag te woord.

https://workwearfactory.nl/