Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Broeken bestellen van een merk dat kwaliteit voorop zet

Ken jij het merk Setter al? Dit merk is namelijk zeer de moeite waard om te leren kennen. De kleding die je hier koopt, zijn allereerst van topkwaliteit. Daarnaast merk je al snel dat het heerlijk zit, of je nu broeken, rokken of bovenstukken gaat bestellen. Het professionele team dat steeds de collecties samenstelt, zet kwaliteit, comfort én pasvorm namelijk voorop. Zo koop jij keer op keer mooie kledingstukken voor jouw garderobe, altijd met een goed en vertrouwd gevoel. Jij voelt je dus altijd zelfverzekerd!

Bestel je broek in jouw stijl

Broeken bestellen doe je heel eenvoudig en snel via de webshop. Kies je favoriete kleur, pasvorm en maat en je broek is binnen enkele klikken besteld. Je broek wordt hierna zorgvuldig ingepakt en naar je gewenste adres gestuurd. Binnen twee à drie werkdagen heb jij je pakket in huis en kan je genieten van je nieuwe aanwinst! Ga je liever fysiek je favoriete broeken passen in plaats van deze te bestellen? Dat is ook mogelijk. Er zijn namelijk ongeveer 200 verkooppunten verspreid door Nederland en België, waardoor er altijd wel een winkel zit bij jou in de buurt. Zo kan je ook direct om advies vragen bij de verkoopster en neem je je broek, of ander kledingstuk, meteen mee naar huis. Dat is ideaal als je er bijvoorbeeld haast bij hebt omdat je een leuk uitje op de planning hebt staan.

Wissel je broek eens af met een luchtige rok

Soms wil je eens wat anders met je kleding. Draag je vaak broeken? Dan is het een goed idee om deze eens af te wisselen met een prachtige damesrok. Door de elastische taille voel je je niet bekneld en door de optimale lengte voel je je elegant en stijlvol. De neutrale kleuren in het aanbod zorgen ervoor dat jij keer op keer je rok kan combineren met de bovenstukken die al in je garderobe liggen. Ontdek het hele assortiment direct door een kijkje te nemen in de webshop!