Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Een ergonomische laptoptas

Als het op comfort aankomt, heeft de ergonomische laptoprugzak wel extra ergonomische eigenschappen die niet met de gewone rugzak te verkrijgen zijn.

Curve Line. Een gebogen lijn op de rug om de rug van je lichaam te ondersteunen.

Gewichtsbalans. Een goede gewichtsverdeling door een laptopcompartiment dat tegen je rug aan zit. Het is geschikt voor je lichaamshouding.

Schouderbanden. Meestal breed en gewatteerd om de stress op je schouders te verlichten.

Mesh rugpaneel. Het heeft meestal een mesh rugpaneel om luchtcirculaties mogelijk te maken die je comfort bieden bij het zweten.

Ik raad je echt aan om voor een leren laptoptas voor op je rug te kiezen vanwege gezondheidsredenen.

Het kan echter zijn dat de rugzak niet voldoet aan je eisen of stijl, dan is het schoudertasje een andere manier om te gaan.

Er zijn veel boodschappentassen, draagtassen en aktetassen op de markt die beweren dat ze ergonomisch zijn.

In mijn ogen bestaat er niet zoiets als een ergonomische laptoptas of een ergonomische laptoptas omdat deze schoudertassen op één schouder moeten worden gedragen.

Door het dragen van een riem op één schouder is het zeker oncomfortabel om te dragen voor een lange periode, en het zal je schouder- en nekklachten bezorgen.

Het ontbreekt aan een goede gewichtsverdeling naar je lichaam en lichaamshouding.

 Hoewel schoudertassen je geen ergonomische voordelen bieden zoals wat een laptoptas doet, zijn er weinig manieren om het “ergonomisch” te laten aanvoelen.

Kies een lichtgewicht tas om het totale gewicht van de tas te verminderen. Houd er rekening mee dat je in plaats van alleen een laptop mee te nemen, ook wat andere spullen mee moet nemen.

Kies de gewatteerde en bredere schouderband om je schoudergordels te dempen. Zorg ervoor dat de tas comfortabel genoeg is voor je schouder. Als je tas deze riem niet heeft, moet je de ergonomische schouderbandkussen meenemen. Meestal wordt hij apart verkocht.

Kies de multifunctionele schoudertas die je kunt ombouwen tot rugzak of aktetas. Het voordeel van dit type tas is dat je afhankelijk van de gelegenheid meer mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Als je moe bent om hem op één schouder te dragen, dan kun je hem ombouwen tot een rugzak of aktetas.