Winkeltrefpunt
Image default
Mode en Kleding

Mijn liefde voor damestassen

Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden dat ik een soort hobby heb ontwikkeld. Ik heb er in mijn huis zelfs een plekje voor ingericht. Het zit namelijk zo, dat ik een grote liefde voor damestassen heb. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een verzamelaar ben, omdat ik steeds weer een tas toevoeg aan mijn uitgebreide en diverse collectie. Het begon allemaal tijdens een shopping trip naar één van de geweldigste steden ter wereld, ook om te winkelen: New York. Samen met een vriendin had ik meegedaan aan een prijsvraag en daarmee hadden we dat weekendje winkelen in de Big Apple gewonnen.

Damestassen als fashion statement

We waren allebei dolenthousiast dat we deze reis hadden gewonnen en we konden niet wachten om in die fantastische wereldstad te gaan shoppen. Van tevoren hadden we ons goed voorbereid door ons in te lezen over alles wat NYC te bieden heeft. Tijdens ons bezoek aan de Verenigde Staten begon mijn ontdekkingsreis naar damestassen. Onze winkelsessie startte in Soho, misschien heb je daar wel van gehoord? Daar kun je uitstekend winkelen. In een bepaalde winkel daar zagen we tassen:

  • In leren uitvoering
  • Met allerlei toeters en bellen
  • Met zoveel verschillende kleuren en patronen dat we er duizelig van werden.

We ontdekten de rijke en overweldigende tassenwereld en ik werd verliefd op het idee van damestassen als accessoire bij iedere outfit, als mode-uiting, als uitdrukking van wie ik al persoon ben.

Love being a woman!

De medewerkers van de winkel konden ons bovendien ontzettend veel vertellen en daardoor werd ik nog enthousiaster. In New York kocht ik mijn eerste paar tasjes en sindsdien koop ik dikwijls een nieuwe clutch, schoudertas of handtas om mijn altijd groeiende collectie damestassen uit te breiden. Ik vind het heerlijk om een vrouw te zijn!

http://www.tassen.info