Passende hulp voor kinderen met leerproblemen

Trivers is een instelling voor kinderen met leerproblemen met diverse vestigingen in Noord-Brabant. U en uw kinderen kunnen zowel in Breda, als in Roosendaal en Zevenbergen bij hen terecht. Heeft u een kind met een leeftijd tussen de zes en achttien jaar en heeft hij of zij last van leerproblemen? Dan is het zeker aan te raden om gebruik te maken van de diensten die Trivers biedt. Naast leerproblemen kunnen zij ook sociaal-emotionele problemen en gedragsstoornissen behandelen. Heeft u hier interesse in? Lees dan verder en ontdek wat Trivers voor kinderen met leerproblemen in Noord-Brabant kan betekenen.

Goed opgeleide specialisten

Kinderen die onder behandeling komen bij Trivers, kunnen erop rekenen dat ze in goede handen zijn. Alle medewerkers op de diverse locaties in Noord-Brabant zijn namelijk aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Dit houdt in dat ze zich aan de gestelde principes en regels houden die binnen deze beroepsgroep gelden. Daarnaast is er bij Trivers voor elk kind een passende specialist werkzaam. Niet alle kinderen met leerproblemen ervaren namelijk precies dezelfde problemen. Voor alle soorten leerproblemen die er bestaan, heeft deze organisatie een specialist in huis. Uw kind wordt dus door de juiste mensen behandeld die de nodige kennis hebben en die weten hoe ze de problemen van uw kind op kunnen lossen.

Meld uw kind aan voor een screening

Heeft u interesse in een behandeling van Trivers? Dan kunt u via de contactgegevens op de website uw kind aanmelden voor een screening. Op welke vestiging de aangemelde kinderen met leerproblemen terechtkomen, is afhankelijk van uw woonplaats in Noord-Brabant. Woont u het dichtst bij Roosendaal, Zevenbergen of Breda? Kies zelf de plaats uit die u het beste schikt en neem contact op met die vestiging. Uw kind zal dan zorgvuldig gescreend worden om een zo goed en passend mogelijk plan voor hem of haar op te stellen.

https://trivers.nl/