Een sport beha heeft een beetje een suf imago. Dit komt doordat ze er vaak niet heel leuk uitzien en onflatteus kunnen zijn. Maar ja die goede ondersteuning is eigenlijk onmisbaar. Dit zorgt ervoor dat sportbh’s doorgaans een wat saai uiterlijk hebben. Veel vrouwen vinden het echter belangrijk om er niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens het sporten aantrekkelijk en vrouwelijk uit te zien. Dat is waarom het merk Q-LINN is opgestart. Zij ontwerpen sportbh’s die niet alleen comfortabel zijn en goede ondersteuning bieden, maar er ook prachtig uitzien. Door een mooie sportbh te kopen voelt u zich meteen beter tijdens het sporten.

Verschillende modellen beschikbaar. Welke sport beha kiest u?

Een sportbh kopen is soms lastig. Er zijn vrouwen in verschillende soorten en maten en die ziet u ook weer terug in het assortiment. Daarbij vraagt de ene sport ook nog andere kwaliteiten van de sport beha dan de andere sport. Dit is waarom u bij een merk vaak verschillende typen sportbh’s kunt kopen. Zo ook bij het merk Q-LINN. Zij hanteren drie verschillende modellen, namelijk De Amsterdam, De Athens en De Barcelona. Elke van de modellen heeft zo zijn eigen pasvorm. Zo is De Amsterdam geschikt voor de meeste dames, terwijl De Athens meer geschikt is voor dames met vollere borsten. De Barcelona biedt extra ondersteuning, wat dit model geschikt maakt voor intensievere sporten. 

Kies voor kwaliteit wanneer u een sportbh gaat kopen

Een sportende vrouw weet hoe onmisbaar een goede kwalitatieve sportbh is. Het geeft de juiste ondersteuning tijdens het sporten, maar is vaak niet zo’n modieus sportondergoed. Door bij het kopen van uw sportbh te kiezen voor een goed merk, weet u zeker dat u een item koop dat van voldoende kwaliteit is. Zo zijn de sportbh’s van Q-LINN aan te raden. Elke sport beha van dat merk biedt maximale ondersteuning en comfort bij het sporten én ziet er ook nog eens leuk uit! Hierbij zijn de bh’s volledig ademend en vocht-transporterend. Dit zorgt ervoor dat de stof snel opdroogt en dat de bh niet gaat schuren. Met een mooie sportbh voelt u zich beter tijdens het sporten!