Winkeltrefpunt
Image default
Telefonie

iPhone 5 hoesjes

Mijn zusje en ik zijn momenteel op zoek naar iPhone 5 hoesjes. Binnenkort is haar beste vriendinnetje jarig, en mijn vriend ook. Daarom hebben wij besloten om voor alle twee de verjaardagen mooie hoesjes te kopen. Zo kunnen wij alles in een keer bestellen, om geen verzend kosten te betalen en kunnen we eigenlijk ook voor ons zelf hoesjes bestellen. Normaal gesproken kochten wij altijd onze hoesjes bij een winkeltje in de stad van Utrecht. Die hadden een groot assortiment aan hoesjes en wij konden altijd een mooie uit kiezen. Helaas moesten wij nu een nieuwe winkel zoeken en dit keer besloten we online te bestellen. Wij gingen dus zoeken naar een webwinkel.

Met niet lang zoeken hebben wij iPhonehoesjes.nl gevonden. Webwinkel gericht alleen op iPhones met heel groot assortiment. We hebben in het drop down menu iPhone 5 hoesjes gevonden en gingen kijken wat ze in huis hadden. Er was keus tussen hardcase, softcase, bumpers, leren hoesjes, screenprotectors en alle soorten accessoires. Ik was zelf op zoek naar een leer hoesje, omdat mijn vriend daarvan houdt. Mijn zusje ging kijken naar de hardcase hoesjes om iets met kleurtjes en blommetjes te vinden voor haar vriendinnetje die 14 wordt aankomend weekend.

iPhone 5 hoesjes uitgekozen

We hadden iPhone 5 hoesjes uitgekozen en gingen dat in een keer bestellen. Ik had een hele mooie zwart mat leer hoesje met goude strepen aan de zijkant, en mijn zusje had een hardcase in de kleur licht blauw met bloemen.

Onze bestelling was geplaatst voor 17 uur en dat betekent dat de hoesjes de volgende dag voor de deur moesten staan alle twee in een cadeau verpakking.

Dat klopte ook inderdaad. De volgend dag in de middag was de bestelling binnen en de hoesjes waren heel mooi!

Snel en top kwaliteit van iphonehoesjes. Wil je overigens meer weten over telefonie en mobiele telefonie? Ga dan eens naar ons telefonie blog. Daar vind je vele interessante blogs over telefonie.