Is uw huidige bedrijfstuin toe aan een opknapbeurt? Of wilt u een blikvanger creëren aan de voorkant van uw winkel of kantoorpand? Laat dan een zakelijke tuin aanleggen door professionals van Jack Hannen Hoveniersbedrijf, dé hovenier uit de omgeving van Roermond. U bepaalt zelf of u voor een strakke, geometrische of speels tuin gaat. De specialisten met de groene vingers zorgen er vervolgens voor dat zowel de realisatie als eventueel onderhoud uitgevoerd wordt. Creëer een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf en ga voor een schitterende groene uitstraling. Met een perfecte balans tussen bestrating en groen, weet u zeker dat uw bedrijf opvalt.

De erkende hovenier in de regio Roermond levert gegarandeerd de kwaliteit die u voor ogen heeft

Wist u dat een hovenier, actief in onder andere Roermond, is aangesloten bij de branchevereniging VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners)? Hierdoor bent u zeker van vakmanschap door Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Het is een erkende specialist die u kunt inschakelen voor het vakkundig aanleggen of renoveren van uw tuin. Het deskundige advies en het planmatig onderhoud dat zij verzorgen, zorgt ervoor dat u zowel zakelijk als particulier geniet van de mooiste tuinen, precies zoals u gedachten heeft. Zoekt u een professionele ondernemer in het groen? Dan neemt u het best contact op met de hovenier in de omgeving van Roermond.

In geur en kleur uw toekomstige tuin beleven met het 3D-ontwerp van de hovenier in de regio Roermond

Een ontwerp is een eerste stap naar een nieuwe tuin. Maar wilt u uw nieuwe tuin in dit ontwerp zien nog voordat het is gerealiseerd? Dat kan! Dankzij een 3D-ontwerp van de hovenier in de buurt van Roermond, ziet u precies op welke plaatsen de bloemen, bestrating en bomen in uw tuin komen. Zo kan het genieten en dromen van uw tuin al extra vroeg beginnen. Jack Hannen Hoveniersbedrijf zorgt er op die manier voor dat u maximaal betrokken wordt bij de realisatie van de tuin. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u wilt. Met een virtual reality bril krijgt u een prachtige eerste indruk, van de tuin die geheel naar uw wens en smaak is.