Winkeltrefpunt
Image default
Verbouwen

De mooiste houten en pvc-vloeren koopt u bij deze specialisten in Noord-Brabant

Voor een breed aanbod aan houten vloeren zit u goed bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland, gelegen in Noord-Brabant. Zij presenteren hun prachtige aanbod in hun moderne showroom. Hier kunt u terecht voor gedegen advies van de enthousiaste en ervaren medewerkers. Zij laten u alle mogelijkheden zien, zoals alle kleuren, materialen en afwerkingsdetails. Zo kunt u bij deze vloerexperts uit Noord-Brabant kiezen voor een parket, een massief houten vloer, laminaat en zelfs pvc-vloeren!

Deze specialisten helpen u verder, van advies tot de aanleg

Bij deze specialisten uit Nuland, gelegen in Noord-Brabant, kunt u terecht voor het gehele pakket: van gedegen advies over houten of pvc-vloeren tot de aanleg van deze vloeren. Daarbij rekent u altijd op uitstekende service. Echter, niet alleen voor kwaliteitsservice zit u hier goed; door te kiezen voor deze specialisten verzekert u uzelf van producten van de hoogste kwaliteit. Tijdens de fabricatie van de houten vloeren, pvc-vloeren en de andere vloeren uit het assortiment gebruiken deze specialisten uit Noord-Brabant kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden altijd goed vervaardigd, de houthandel is zelfs FSC-gecertificeerd.

De voordelen van pvc-vloeren

In deze alinea duiken we wat verder in op de pvc-vloeren van deze specialisten uit Noord-Brabant. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor deze vloeren en dat is niet zonder reden. Er zijn namelijk vele voordelen verbonden aan een pvc-vloer. Zo hoeft u geen grondige onderhoudswerkzaamheden uit te voeren; af en toe goed reinigen is voldoende. Ook zijn pvc-vloeren waterbestendig en zijn ze zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn pvc-vloeren van deze experts uit Noord-Brabant net zo mooi als de houten vloeren die zij aanbieden!

Bezoek de showroom

Wilt u binnenkort een nieuwe vloer laten leggen? Kom dan zeker eens langs bij de moderne showroom van Van der Heijden Vloeren en doe inspiratie op. Voor het antwoord eventuele vragen of voor gedegen advies spreekt u gewoon een van de werknemers aan; zij helpen u graag verder. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!