Geef uw woning een prachtige uitstraling met Castelvetro tegels

Bij een specialist kunt u terecht voor zowel Castrovetro als Venis tegels. De tegels van het merk Venis zijn een onderdeel van het authentiek Spaanse bedrijf Porcelanosa Tegels. Het merk staat bekend als de crème de la crème op het gebied van tegelvloeren. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. U bent bij Fravo Tegels aan het juiste adres als u een tegelvloer van Venis wilt aanschaffen. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro.

Venis of Castelvetro tegels op het oog? Vraag eenvoudig een offerte aan!

Wilt u uw woonkamer of andere ruimte in uw woning helemaal afmaken met een mooie tegelvloer? Kies dan voor Castelvetro tegels en creëer hiermee een verbluffende uitstraling. Bekijk dan het aanbod van Fravo Tegels. Met meer dan 400 soorten tegels van toonaangevende merken, zoals Venis en Castelvetro, vindt u altijd een tegel die past bij uw stijl. Bovendien koopt de tegelspecialist groot in, waardoor u een scherpe prijs betaalt. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de tegels die u op het oog heeft. U vult enkele gegevens in, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Zowel Castelvetro als Venis keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen

Ligt er nog maar net een tegelvloer in uw woning? Het is dan meer dan logisch dat u wilt dat de vloer zo lang mogelijk mooi blijft. Bent u echter niet bepaald een poetser. Of heeft u weinig tijd om de vloer schoon te maken? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.