De leukste Zeeuwse producten voor jezelf of als geschenk

Ben je dol op Zeeuwse producten en zoek je een plek waar je veel van deze artikelen op één plek vindt? Belle Knoppe is de perfecte webshop voor jou! Deze online winkel staat symbool voor de Zeeuwse trots. Zij laten zich inspireren door de regionaal en nationaal bekende Zeeuwse knop, een traditioneel streeksieraad vervaardigd van fijn smeedwerk dat sinds de achttiende eeuw onderdeel is geworden van de klederdracht in de provincie. Echter gaat de geschiedenis helemaal terug naar de zeventiende eeuw! De designs van dit sieraard verschillen enorm en zijn daarom breed toepasbaar op hedendaagse producten, zoals interieurartikelen en souvenirs. Ben je dus op zoek naar typisch Zeeuwse producten? Dan vind je de in de webshop van Belle Knoppe zeker iets wat naar jouw smaak is!

Artikelen uit de Home en Bike Collection

De Zeeuwse producten van deze groothandel zijn opgedeeld in twee collecties: de Belle Knoppe Bike Collection en de Belle Knoppe Home Collection. Zo kun je dus praktische én stijlvolle Zeeuwse producten vinden voor je fiets, bijvoorbeeld fietstassen, zadelhoezen en fietsbellen. Maar ook kun je dankzij dit assortiment je interieur op een traditionele en unieke manier inrichten met artikelen als keukentextiel, kussens en dekbedovertrekken. Alle Zeeuwse producten die je in deze webshop vindt, zijn van de beste kwaliteit en gaan dus nog jarenlang mee. Bovendien zijn ze uitstekend geschikt om als cadeau te geven. Dankzij Belle Knoppe geef je altijd iets origineels!

Online en in de winkels verkrijgbaar

Vanuit huis kun je natuurlijk heel eenvoudig jouw favoriete Zeeuwse artikelen bestellen. Plaats de producten die je wilt kopen in je winkelmandje en plaats in een paar klikken je bestelling. Wil je alle Zeeuwse producten liever met eigen ogen bekijken? Dan kun je ook langskomen in een van hun verkooppunten. Wanneer je zelf graag zo’n verkooppunt wilt worden, dan kun je dit gemakkelijk via de website doorgeven. Zo voeg je iets heel bijzonders toe aan je assortiment!