Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

De mooiste urnen vind je hier

Je hebt vele manieren waarop je jouw dierbaren kunt herdenken. Iedereen heeft zijn eigen manier om dit te doen. o kun je bijvoorbeeld foto’s van hen in je woning plaatsen of hun graf bezoeken en bijhouden als je dit hebt. Tegenwoordig kiezen er ook veel mensen ervoor om een deel van de as te bewaren in een urn. Om het as te kunnen bewaren heb je een urn nodig. Je kunt bij assieraden-shop een urn kopen. Hier zijn vele mooie urnen waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er grote en kleine formaten beschikbaar. Met een urn heb je een mooie plek om je dierbare te herdenken.

Herdenk je dierbaren met assieraden

Je kunt as in andere producten bewaren in plaats van urn. Zo kun je ook as verwerken in sieraden. Deze zijn beschikbaar bij assieraden shop. Kies bijvoorbeeld voor een ketting of misschien een armband. Een ketting wordt ook wel een ashanger genoemd. Bij deze winkel zijn er allerlei soorten hangers beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Zo heb je keuze uit allerlei soorten hangers. Ga bijvoorbeeld voor een bedel van een hart of een ster. Er is van alles mogelijk. Heb je liever een cirkel of druppel? Ook dit is mogelijk!

Laat een ashanger graveren

Wist je dat het mogelijk is om het sieraad nog wat persoonlijker te laten maken door het te laten graveren? Laat bijvoorbeeld de voorletters van jouw dierbare graveren in de ashanger. Zo heb je altijd en overal een plekje om ze te herdenken.