Winkeltrefpunt
Image default
Winkelen

Ervaar de rijke smaak van koffie met een Krups koffiemachine thuis

Start jij de dag ook het liefst met een lekkere kop koffie? En wil je thuis ook graag de lekkerste koffie maken die je altijd drinkt bij je favoriete koffiezaak? Dat doe je ongetwijfeld met de koffiemachines van Krups. Bij dit Duitse merk vindt men dat koffie in de details zit. Dat betekent dat elke Krups koffiemachine geleverd wordt met hoge precisie, waardoor je van een volle en evenwichtige koffiesmaak kan genieten gewoon bij je thuis. Met elke Krups koffiemachine, van Dolce Gusto tot een espressomachine, verras je jezelf en jouw gasten met de rijke smaak van koffie.

Diverse mogelijkheden met de Krups koffiemachines

Bij Krups heb je de keuze uit verschillende koffiemachines. Zo vind je in het aanbod koffiezetapparaten met filter, espressomachines, Nespresso machines en volautomatische espressomachines. Maar Krups biedt ook de Dolce Gusto koffiemachine. Je herkent deze koffiemachines aan de typerende vormen. Het ronde uiterlijk zie je niet vaak en is een echte eyecatcher in jouw keuken. Veel gekozen modellen zijn de Piccolo, Infinissima, Mini Me, Drop en Lumio. Je zet de koffie met Dolce Gusto cups, waarbij je de ene koffiemachine handmatig moet bedienen en de andere automatisch is. Vervolgens wordt jouw koffie binnen enkele seconden gemaakt. De cups zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals flat white, cortado en lungo, zodat elke koffieliefhebber van zijn of haar favoriete smaak geniet. Bovendien kun je met de Krups Dolce Gusto ook koude dranken, zoals ijskoffie, maken.

Zet koffie als een barista en geniet van de échte koffiesmaak

Wil je naast een americano ook de lekkerste cappuccino’s en latte macchiato’s maken? Dat kan door een bijpassende melkopschuimer te kopen. Bekijk de koffiemachines op je gemak online en bestel een Krups koffiemachine en bijbehorende accessoires eenvoudig via de webshop. Natuurlijk kunt u ook langsgaan bij een van de vele verkooppunten. Maak jij binnenkort thuis een lekkere kop koffie zoals een barista dat doet?

Gerelateerde artikelen

De leukste Zeeuwse producten voor jezelf of als geschenk

Voetbal bekers kopen bij Harrie Verkaik betekent direct scoren

Een bepaalde kleur trouwschoenen kopen