Slaapt u tegenwoordig in een waterbed? Met het juiste onderhoud profiteert u van een langere levensduur. Het is ook nog eens hygiënischer en u heeft minder kans op lekkage of schade. Laat u adviseren door een waterbeddenspecialist als HDW Shop voor het onderhoud van uw waterbed. Zo kiest u bijvoorbeeld voor vinylreiniger voor het verwijderen van vuil en geurtjes uit uw watermatras. Wilt u luchtbellen in uw watermatras verwijderen? Gebruik dan een ontluchtingspompje of een Super Burper. Bij een gat of beschadiging is het verstandig om altijd de reparatieset in huis te hebben. Meer weten? Vraag het de waterbeddenspecialist.

Kom proefslapen bij de waterbeddenspecialist

Een waterbed is een flinke investering. U heeft een weloverwogen keuze gemaakt en wilt zeker weten dat dit de juiste keuze is. Wilt u ervaren hoe het is om in een waterbed van een waterbeddenspecialist als HDW Shop te slapen? Kom dan proefslapen in het prachtige land van Maas & Waal. Hier vindt u het 4-sterren hotel Moeke Mooren, waar de betrouwbare waterbeddenspecialist een van de waterbedsystemen heeft geplaatst. Een heerlijke nachtrust gehad? Dan is zo’n waterbed misschien iets voor u. Bij HDW Shop kiest u uit diverse bedsystemen en watermatrassen. Kom langs in de waterbed showroom waar u de verschillende modellen kunt vergelijken.Nog fijner slapen met het beddengoed van de waterbeddenspecialist

U heeft al enige tijd een waterbed van de waterbeddenspecialist als HDW Shop. Wilt u uw waterbed nog mooier en prettiger maken? Kies dan voor beddengoed van topkwaliteit. Zo heeft u de keuze uit een hoeslakens, dekbedden, moltons, kussens en kussenslopen. Met het hoeslaken van de waterbeddenspecialist heeft u een temperatuur regulerend onderlaken. De lakens zorgen ervoor dat uw waterbed beschermd wordt tegen eventuele beschadigingen. Wilt u de levensduur van uw waterbed vergroten? Dan is het aan te raden om moltons van Polydaun aan te schaffen. In het assortiment vindt u verschillende soorten bedtextiel om uw waterbed helemaal af te maken.