Kinderkamer decoreren met spullen uit de woonwinkel Oldenzaal

Een kinderkamer is veel meer dan alleen een slaapplek. Het is dé plek waar een kind zich kan terugtrekken om bijvoorbeeld met speelgoed te spelen, een hut van kussens te bouwen of om lekker een boekje te lezen. Het kan een plaats zijn waar vele mooie jeugdherinneringen worden gevormd. Decoreer daarom de kinderkamer met spullen uit de nieuwe woonwinkel Oldenzaal.

Kinderkamer decoreren

Allereerst moet je kiezen voor een kleur voor de kinderkamer. Heeft je kind een duidelijke voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan kun je hier op inspelen. Ziet je kind felroze of pimpelpaarse decoratie helemaal zitten, maar vind jij deze felle kleuren niks? Dan kun je er voor kiezen om accessoires in deze kleuren te kopen bij de woonwinkel Oldenzaal.

Fotobehang of muurstickers op de kinderkamer

Leuke wanddecoratie voor op de kinderkamer is er in vele soorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang? Fotobehang is behang waarop een foto of afbeelding is afgedrukt, bij woonwinkel Oldenzaal is er een breed assortiment. Kies een mooie stock foto of lever er eentje aan vanuit je eigen fotocollectie en creëer unieke wanddecoratie. Wil je liever geen hele wand met fotos? Een ander alternatief zijn muurstickers. Het voordeel van het werken met muurstickers op de kamer van je kind, is dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen als je kind er te oud voor wordt. Wij bij de woonwinkel Oldenzaal hebben muursticker voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bovendien is het een makkelijke manier om de kinderkamer te decoreren en kun je de wand die eronder zit in neutrale kleuren houden. Zo kun je een witte wand bijvoorbeeld van een muursticker met een aapje of vogels in een kleurrijke boom voorzien, om de kamer vrolijker te maken. Muurstickers vind je in allerlei soorten en maten bij de woonwinkel Oldenzaal dus je kunt het thema en de kleuren die je wilt aanhouden in de kinderkamer, ook gemakkelijk terug laten komen in de muurstickers.This article was written by