Waarom kiezen voor een kussen op maat? Simpel, omdat u dan een kussen ontvangt dat qua formaat, kleur en design perfect past bij de rest van uw loungehoek of binnentuin. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om deze keuze online te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Eén ding is zeker: het team van Kussen Allure mag zich met recht een ware specialist noemen als het op kussens aankomt. Dit bedrijf biedt eindeloze mogelijkheden voor het op maat maken van uw kussens. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Met maatwerk door Kussen Allure kunt u alle kanten op. Naast zittingen voor uw loungehoek maakt dit bedrijf ook buitenmatrassen, caravankussens, bootkussens en zelfs waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen in bijvoorbeeld een beachclub. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?