Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Aanrader: houten vloeren van Bax

De houten vloeren van Bax Houthandel vind ik een echte aanrader! En daar leg ik in dit blogje graag nog veel meer over uit. Ik heb bij hen namelijk mijn nieuwe vloeren gekocht. En over de prijs- / kwaliteitsverhouding ben ik heel erg te spreken. Ik zal hierin ook vertellen waarom ik überhaupt op zoek was naar houten vloeren en hoe ik Bax Houthandel heb gevonden.

Houten vloeren zoeken

Toen ik naar houten vloeren ging zoeken op het internet, kwam ik Bax Houthandel al heel erg snel tegen. En ik zou graag een nieuwe vloer willen omdat wij ons huis gaan laten verbouwen. En dan worden er allerlei dingen vervangen. Waaronder dus de vloer. Er ligt nu ook een houten vloer in. Maar die ziet er niet meer zo mooi uit. En aangezien we toch bezig zijn… Daarom zijn we op het internet gaan zoeken en kwamen we zodoende Bax Houthandel tegen. Daar las ik op hun website dat zij eigen fabrieken hebben! En zodoende dus hun eigen houten vloeren produceren. Die ze ook weer in de vestigingen verkopen die zij zelf in hun bezit hebben. Dat zorgt er dus voor dat de houten vloeren worden verkocht voor heel lage prijzen! En dat de kwaliteit waarschijnlijk gewoon goed is. Om daar achter te komen, zijn we op de website van Bax Houthandel gaan zoeken naar recensies. En na die gevonden te hebben kwamen wij erachter dat iedereen heel erg enthousiast was over hen. En dat ze Bax Houthandel zeker konden aanbevelen wanneer je op zoek bent naar houten vloeren.

Laminaat

Op de website hebben wij hun assortiment bekeken en zagen we dat ze vele verschillende houtsoorten hebben. Waaronder laminaat. Uiteindelijk hebben wij daarvoor gekozen en worden die nu op maat gemaakt. Neem anders eens een kijkje op Baxhouthandel.com om te kijken of dat zij wat voor jou zijn!