Horsten Slaapcomfort, dé specialist in prachtig meubilair voor in de slaapkamer, biedt een zeer ruim assortiment. Naast de Tempur aanbieding bent u bij Horsten Slaapcomfort ook aan het juiste adres voor slaapsystemen, linnenkasten, boxsprings, commodes en nachtkastjes. Oftewel, alles voor een compleet ingerichte slaapkamer! Daarnaast vindt u in het assortiment van deze speciaalzaak alleen de beste merken. Denkt u hierbij aan topmerken als Pullman, Ubica, Wiemann, Sealy en Velda. Bent u van plan om naar de showroom in Waspik te komen? U kunt online alvast het aanbod bekijken, zodat u goed voorbereid de showroom bezoekt. Hier staan de servicegerichte medewerkers al op u te wachten om u kennis te laten maken met gezond en betaalbaar slaapcomfort en de Tempur aanbieding.

Bekijk de Tempur aanbieding in de showroom

Horsten Slaapcomfort in Waspik biedt al geruime tijd producten van Tempur in de aanbieding. Die kunt u gemakkelijk komen bekijken in de showroom. Hier staan de deskundige medewerkers klaar om u van professioneel advies te voorzien. Uiteraard kunt u hier ook de matrassen uitproberen zodat u erachter komt welk matras het beste bij u past. Helemaal mooi meegenomen is dat u nu 50% korting op het tweede artikel krijgt. Deze specialist biedt dan ook niet voor niets gezond en betaalbaar slaapcomfort aan. Deze specialist beschikt over het 5 sterren specialist kenmerk, wat inhoudt dat u verzekerd bent van goede service, kwaliteit, vakmanschap, goed advies én garantie. Maakt u vandaag nog kennis met de vriendelijke service.

Laagste prijsgarantie bij de Tempur aanbieding

Bent u op zoek naar betaalbaar en ultiem slaapcomfort? Omdat u gaat verhuizen? Of u uw woning net heeft verbouwd? En u uw slaapkamer opnieuw gaat inrichten? Dan wilt u natuurlijk een specialist vinden die betaalbaar slaapcomfort biedt. Daarom kiest u voor Horsten Slaapcomfort. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een slaapkamer. Denkt u bijvoorbeeld aan boxsprings, ledikanten, lattenbodems en matrassen. Maar ook wat meubels betreft heeft u ruime keuze. Van linnenkasten tot commodes en van nachtkastjes tot schuifdeurkasten. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie. Tevens heeft deze specialist regelmatig een aanbieding lopen, zoals een Tempur aanbieding.