Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Een nieuw design voor uw sanitair

Een nieuw design voor uw sanitair

Is het tijd voor een upgrade van uw badkamer en bent u op zoek naar design sanitair? Heeft u een huis gekocht en wilt u de badkamer een sfeervolle, luxe uitstraling geven? Laat u dan inspireren door de hedendaagse trends en ontwerpen in de showroom van Burgmans Sanitair. Het brede assortiment van deze professional bestaat onder meer uit fonteinen, inloopdouches, wandpanelen en stoomcabines. Met een bezoek aan deze showroom in Capelle aan de IJssel weet u zeker dat u slaagt met de aanschaf van uw sanitair!

Breng een bezoek aan de uitgebreide showroom

Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor design sanitair, is het prettig om niet iedere winkel in de buurt af te moeten gaan. Ga daarom langs bij de showroom van Burgmans Sanitair, nabij Rotterdam. Bij deze expert in badkamers bent u aan het juiste adres voor alle sanitaire benodigdheden die u zich maar kunt bedenken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooi instapbad omdat u niet wilt kiezen tussen een douche of een bad? Het instapbad is een all-inclusive oplossing. De deuren openen naar binnen, waardoor deze douchebaden niet meer ruimte innemen dan gewone baden. Ook voor diverse douchevloeren zit u bij deze professional goed. De composiet-douchevloeren die te vinden zijn in de showroom hebben een antislip leisteen-structuur en zijn door-en-door gekleurd.

Een advies op maat: wie wil dit nu niet?

De aanschaf van design sanitair is niet zomaar gedaan. U gaat ten slotte nog vele jaren gebruikmaken van de apparatuur en de accessoires in uw badkamer. Laat u daarom inspireren en adviseren door de stijlprofessionals van Burgmans Sanitair wanneer u langskomt in de showroom. Deze professionals hebben een jarenlange ervaring met het adviseren over het perfecte sanitair. Op basis van uw wensen en eisen stellen zij een persoonlijk advies voor u samen. Wanneer komt u langs?