Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Imola tegels: stijlvolle kwaliteit

Met de uitgebreide collectie Imola tegels vindt u altijd de juiste tegels voor iedere ruimte in huis. Naar wat voor iets bent u op zoek? De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen wij diverse collecties van Kronos. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen wij Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u en uw interieur past. Ideaal toch?

Italiaanse tegels (Kronos, Imola, etc.) laten plaatsen door ervaren tegelzetters

Wilt u uw huis prachtig opknappen? Dan bent u op zoek naar stijlvolle Italiaanse tegels voor iedere ruimte. Bij een specialist als Intertegel schaft u niet alleen Italiaanse tegels, zoals Kronos tegels en Imola tegels, aan. U kunt de specialist ook inschakelen voor het laten zetten van deze tegels. Handig wanneer u dit zelf nog nooit heeft gedaan of u het werk liever uit handen geeft omdat u het lastig vindt. U hoeft dus slechts één adres te bezoeken! Zo komt u eerst in de showroom de verschillende mogelijkheden bekijken. Vervolgens zoekt u de tegels van uw wens uit bij de specialist, bijvoorbeeld Kronos tegels, Imola tegels of andere Italiaanse tegels. Heeft u dat gedaan? Dan zorgen de ervaren tegelzetters ervoor dat de tegels op vakkundige manier worden geplaatst.

Kom Kronos, Imola en andere Italiaanse tegels bekijken in de showroom

Als u nieuwe tegels wilt aanschaffen, is dat een mooie gelegenheid om uw persoonlijk stijl in uw huis door te voeren. Ideaal toch? Tegels aanschaffen is leuk, maar ook iets waar u goed over na moet denken. Met uw nieuwe tegels wilt u waarschijnlijk jaren kunnen doen! Denkt u er bijvoorbeeld over om Kronos tegels, Imola tegels of andere Italiaanse tegels aan te schaffen? Het voordeel van het bezoeken van een specialist als Intertegel is, dat u de tegels gemakkelijk in de showroom kunt gaan bekijken. Deze showroom is ruim 1200 m2 groot en biedt een zeer ruim assortiment tegels voor ieder budget. Zo weet u zeker dat u de juiste Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, uitzoekt voor uw toepassing.