Lekker thuiskomen in een huis met een pracht van een hardhouten vloer

Wat maakt van een huis een thuis? U moet er een veilig, vertrouwd, en ontspannen gevoel van krijgen. Hoe zorgt u daarvoor? Wat dacht u van een hardhouten vloer? Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Een hardhouten vloer in verschillende afwerkingen wordt vaak bij verschillende bedrijven besteld. En zo weet u dus nooit zeker waar de vloer vandaan komt. Daar komt bij dat veel bedrijven hun vloeren importeren uit het buitenland en alleen maar bij u leggen. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Een beter milieu dankzij een hardhouten vloer van de specialist

Het milieu wordt steeds belangrijker, niet alleen voor bedrijven, maar ook voor de particulier. Houd hier dan ook rekening mee bij het leggen van een vloer. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?