Niet alleen een bamboe houten vloer binnen, maar ook buiten!

Een bamboe houten vloer is altijd fantastisch afgewerkt. Zo kiest u altijd een vloer uit het grote assortiment die uw huis echt opbeurt. Kies voor een naturel- of karamelkleur en krijg een karakteristieke uitstraling in uw woning. Wist u dat een bamboe houten vloer daarnaast ook geschikt is als ondergrond voor uw terras? Of u nu een gladde of geribbelde terrasvloer wilt, het resultaat is in beide gevallen prachtig. Bent u op zoek naar een donkere bamboe houten vloer voor buiten of wilt u een licht varianten voor binnen? Het is helemaal aan u!

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Met lichte en donkere houten vloeren in verschillende dessins vindt u bij ALMA parket altijd de perfecte vloer voor uw huis. Houten vloeren zijn er in tal van varianten. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Laat uw beschadigde bamboe houten vloer renoveren

Uw bamboe houten vloer kan er na een tijdje wat minder goed uit gaan zien. Met krassen, deuken en putten is uw vloer natuurlijk niet meer zo mooi. Het vakmanschap door ALMA Parket zorgt ervoor dat u bamboe houten vloeren er weer als nieuw uitziet. De vloerspecialisten repareren en renoveren eenvoudig uw vloer door het grondig te schuren en keurig af te werken, na een grondige inspectie van uw huidige vloer. Of het nu gaat om een lichte laminaat vloer of een donkere bamboe houten vloer, het resultaat is altijd perfect. Bent u uw oude kleur van uw vloer beu? Kies dan voor een andere kleur en laat de specialist een olie aanbrengen en ga voor een geheel nieuw uitstraling. Kom eenvoudig van de schade van uw vloer af of ga voor een nieuwe stijl. Waar u ook voor kiest, bij de specialist kunt u rekenen op kwaliteit.