Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de verschillende soorten designlampen in het aanbod van deze specialist

Designlampen zijn er in allerlei soorten en maten. Als u een designlamp wilt aanschaffen, is het belangrijk te bedenken welk type lamp u wilt plaatsen in uw woning. U heeft een keuze te maken tussen verschillende merken en vormen. Het is echter eerst belangrijk om u te richten op het type designlamp dat u graag wilt hebben. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken uit het enorme aanbod aan designlampen van dé specialist Versteeg Lichtstudio. Om u op weg te helpen, vindt u onderstaand meer informatie over de diverse typen designlampen die deze specialist aanbiedt.

Plafondlampen

Als u op zoek bent naar een lamp voor aan het plafond, heeft u de keuze uit verschillende typen designlampen. U kunt bijvoorbeeld voor een echte plafondlamp gaan. Deze lamp wordt direct aan het plafond bevestigd. Plafondlampen kunnen verschillende vormen hebben. Elk merk in het aanbod van Versteeg Lichtstudio heeft lampen met unieke vormen. Plafondlampen kunnen echter ook wat gewoner zijn, gewoon cirkelvormig bijvoorbeeld.

Hanglampen

U kunt ook voor een hanglamp gaan. Dit type lamp wordt niet direct aan het plafond bevestigd, maar hangt een stukje lager. Hanglampen kunnen verschillende vormen hebben. Dit hangt wederom af van het merk. Denk bijvoorbeeld aan de glazen bollen met lampen erin, die u tegenwoordig vaak ziet. Ook zijn er in het aanbod van Versteeg Lichtstudio hanglampen verkrijgbaar met Japanse papiertjes eraan, die de uitstraling van een kroonluchter nabootsen. Kroonluchters zelf behoren natuurlijk ook tot het aanbod aan designlampen van deze specialist.

Ontdek tenslotte de staande lampen van deze aanbieder

Staande designlampen zijn ook nog een optie waarvoor u bij Versteeg Lichtstudio terechtkunt. Denk aan vloerlampen, maar ook aan tafellampen. Ook dit type lamp is verkrijgbaar in bijzondere en minder bijzondere designs. Zo is er altijd een lamp verkrijgbaar die voldoet aan uw wensen; een rustige lamp of een wat meer opvallend model. Neem op uw gemak de tijd om het volledig aanbod aan designlampen van de specialist te ontdekken en maak uw keuze!

https://www.versteeglichtstudio.nl/