Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Professioneel voegwerk laten uithakken door deze specialist

Eens in de zoveel tijd kan het nodig zijn om je voegwerk te laten uithakken en vervangen. Dit is echter niet een klusje dat iedereen zomaar even kan uitvoeren en daarom is het verstandig een professional in te huren, zoals Van den Bogaart Gevelrenovatie uit Volkel in Noord-Brabant. Benieuwd naar de verschillende redenen waarom mensen hun voegwerk laten uithakken en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Waarom je voegwerk laten uithakken?

Er zijn talloze redenen om je voegwerk te laten vervangen. Het komt met name bij oudere gevels vaak voor dat de voegen door het weer zijn aangetast. Zo kan zure regen ervoor zorgen dat de samenstelling van het voegwerk wordt aangetast en het uiteindelijk gaat afbrokkelen. Dat leidt er niet alleen toe dat de gevel minder mooi wordt, maar doet op den duur ook af aan de kwaliteit en stevigheid ervan. Uiteraard is het afbrokkelen van de voegen niet de enige reden om je voegwerk te laten uithakken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de gevel wilt opknappen. Dan is het vervangen van de voegen een goed begin.

Hoe werkt het?

Om voegen volledig en op duurzame wijze te vervangen, moeten een aantal stappen worden doorlopen:

  • Het begint met het uithakken van de voegen met een speciale machine. Deze zorgt ervoor dat het voegwerk in stukjes afbrokkelt en gemakkelijk verwijderd kan worden.
  • Vervolgens moeten de voegen voorbereid worden op het nieuwe voegwerk. Om ervoor te zorgen dat dit goed hecht, moeten de oude voegen eerst gereinigd worden met een hogedrukreiniger of door middel van sandwashing.
  • Tot slot kan jij kiezen uit verschillende soorten voegwerk om de voegen weer mee op te vullen. Deze keuze is natuurlijk geheel afhankelijk van de uitstraling die jou het meeste aanspreekt.

Vraag een offerte aan

Voor al deze diensten kan je snel en voordelig terecht bij Van den Bogaart Gevelrenovatie in Volkel, Noord-Brabant. Heb je interesse en wil je jouw voegwerk ook laten uithakken door deze specialist? Neem dan contact met hen op en zij helpen u graag verder. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat u een prijsopgave op maat ontvangt. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

https://bogaartgevelrenovatie.nl