Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Een houten hanglamp of houten klok kopen als uniek woonaccessoires

Hedendaags zitten we veel binnen. Thuiswerken is de nieuwe norm en de winter staat voor de deur. Zorg daarom ook dat thuis een fijne plek is om te zijn. Fleur uw interieur op en schaf stijlvolle elementen aan om een aangename sfeer te creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie woonaccessoires van hout? Denk aan klokken, hanglampen en spiegels. Dit en nog veel meer vindt u bij De Lingehof.

Duurzame houten woonaccessoires

Bij deze zorgboerderij vindt u ontzettend veel houten woonaccessoires die niet alleen duurzaam zijn, maar ook uniek! Wat dacht u van een hanglamp van hout? Een lamp is misschien wel één van de belangrijkste elementen in een ruimte. Het brengt namelijk licht en sfeer waardoor je in een handomdraai een huiselijk gevoel creëert. Door een hanglamp van hout bij hen te kopen, bent u altijd verzekerd van een uniek exemplaar. Deze worden namelijk met de hand gemaakt door de medewerkers van deze zorgboerderij met een verstandelijke beperking. Met ontzettend veel plezier en liefde maken zij een hanglamp van hout voor u die prachtig hangt in werkelijk iedere ruimte. Maar bij hen zit u ook goed wanneer u een houten klok wilt kopen. Zij hebben moderne houten klokken beschikbaar die een warme uitstraling geven. Net zoals al hun houten woonaccessoires, heeft de houten klok die u kunt kopen een unieke uitstraling en ontwerp. Tevens kan deze aangepast worden zodat die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen. Een moderne handgemaakte klok in de Lingehof-shop heeft een 3D-effect door zijn diepte en zwarte achterplaat en creëert daarmee een tijdloze look.

Bekijk het aanbod

Zoals u al leest, biedt deze winkel veelzijdig maatwerk als het gaat om duurzame woonaccessoires. Laat u verassen door de ruime collectie met de meest gave artikelen van groot tot klein. Wanneer u een hanglamp van hout of een houten klok wilt kopen, vindt u bij hen altijd iets unieks. Bekijk het aanbod of neem contact met hen op voor meer informatie.