Particuliere ouderenzorg op maat

Compartijn biedt u diverse appartementen op verschillende locaties in Nederland, binnen particuliere verpleeghuizen. Zo kunt u een eigen omgeving betrekken, als zelfstandig wonen niet meer helemaal haalbaar is. Naast goede particuliere ouderenzorg, behoud u zo zoveel mogelijk uw zelfredzaamheid. Daarentegen kunt u ook deelnemen aan tal van leuke activiteiten waarbij u in contact komt met uw medebewoners. U kunt samenkomen voor een lunch in de gemeenschappelijke ruimte, of gezellig met elkaar in gesprek gaan. Als u echter liever even de privacy van uw eigen appartement opzoekt, dan kan dit uiteraard ook. Zo hebt u volledige vrijheid en kunt u uw eigen leefstijl aanhouden.

Zelfstandig blijven in particulier verpleeghuis

Een voordeel van een particulier verpleeghuis is dat u zo lang mogelijk alsnog zelfstandig kunt leven, zonder dat u helemaal aan uzelf bent overgeleverd. Er is voortdurend begeleiding beschikbaar, als dit nodig zou zijn en buiten deze momenten om kunt u gewoon uw eigen weg vervolgen. U kunt zo zelfstandig wonen, terwijl u alle zorg en service krijgt die u nodig hebt. De particuliere ouderenzorg is zo persoonlijk afgestemd en biedt een adequate zorg, die door betrokken medewerkers wordt verleend. Uw appartement is voorzien van alle gemakken, zoals aansluitingen voor televisie, radio, internet en alarmering. U kunt van al deze voorzieningen genieten en als het nodig is, zal er begeleiding naar u toekomen om te helpen. Dit is een veilig idee en geeft u alsnog voldoende privacy en vrijheid, waardoor wonen in een particulier verpleeghuis zeker zal bevallen.

Thuisgevoel gegarandeerd

Compartijn zorgt voor een aangename dagbesteding, waaraan u zelfstandig deel kunt nemen als u dit wilt. Bovendien zijn er nog tal van andere voorzieningen, zoals een wellness-ruimte, die ervoor zullen zorgen dat u zich snel thuis voelt in het particulier verpleeghuis. Particuliere ouderenzorg heeft zo veel voordelen op hedendaagse grotere instellingen, waar veel meer ouderen samen wonen. Door de huiselijke indeling zult u merken dat het veel meer aanvoelt als een woning, in plaats van een verpleeghuis.