Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de juiste popcorn machine?

Hoe kies je de juiste popcorn machine?

Of u nu een film kijkt of gewoon trek hebt in iets zouts, er is geen betere snack om naar te grijpen dan popcorn. En dankzij popcorn machines kunt u thuis gemakkelijk partijen boterachtige korrels maken die de bioscoop waardig zijn. Er zijn modellen in verschillende materialen, maten en prijsklassen, dus u vindt er vast wel een die aan uw wensen voldoet.

Om u te helpen bij het kiezen van een popcorn machine die het waard is om aan uw keuken toe te voegen, hebben we we een aantal punten uitgelicht waarop u kunt letten, als de duurzaamheid, capaciteit, gebruiksgemak, en natuurlijk de smaak en knapperigheid van de resulterende snacks.

Type

Fornuis: Stovetop makers, de meest traditionele optie, produceren old-timey ketel maïs smaak die veel mensen aanbidden. De keerzijde is dat ze moeilijk op te bergen en schoon te maken kunnen zijn.

Elektrisch: Elektrische versies zijn erg populair geworden en produceren snel popcorn met een druk op de knop. Veel van deze popcorn machine zijn zelfs air poppers, wat betekent dat ze hete lucht in plaats van olie gebruiken om de korrels te maken – een veel gezondere optie. Elektrische popcorn machines kunnen moeilijk op te bergen zijn en zijn duurder in vergelijking met andere modellen.

Magnetron: Magnetron popcorn makers zijn handig, eenvoudig, en gemakkelijk op te bergen. Nadat de popcorn in de magnetron is gepoft, kunt u hem direct uit de verpakking eten. Als ze inklapbaar zijn, nemen ze minimale opslagruimte in beslag. Een nadeel is dat sommige modellen, zoals die van silicone, geuren en smaken kunnen achterhouden.

Materiaal

Popcorn poppers voor op het fornuis zijn gemaakt van roestvrij staal, terwijl popcorn poppers voor in de magnetron meestal van glas of siliconen zijn. De materialen maken een verschil als het gaat om het uiteindelijke popcornproduct. Staal heeft een betere warmteverdeling, terwijl silicone licht, goedkoop en praktisch ondoordringbaar is. Glas is moeilijk op te bergen en breekt gemakkelijk, maar het houdt geen smaken of geurtjes vast.

Capaciteit

Het is belangrijk om te weten hoeveel mensen u wilt bedienen. Er zijn popcorn machines die 24 kopjes in één keer kunnen produceren, maar ook modellen die ontworpen zijn om alleen te snacken. Poppers met een grotere capaciteit nemen over het algemeen meer ruimte in beslag, wat iets is om rekening mee te houden als je geen extra ruimte in je keuken hebt.

Kenmerken

Afhankelijk van hoe u uw popcorn wilt, kunt u op zoek gaan naar extra functies, zoals botersmeltbakjes. Als u van gewone popcorn houdt, kunt u een popcorn machine overwegen die hete lucht gebruikt in plaats van boter of olie.

Veelgestelde vragen

Zijn popcorn machines de moeite waard?

Vergeleken met in de winkel gekochte popcorn uit de magnetron, werken popcorn machines net zo snel, maar zonder kunstmatige ingrediënten, zodat u die kwijlwaardige bioscoopsmaak krijgt. Popcorn machines zijn ideaal voor het produceren van grote partijen popcorn en zijn over het algemeen gezonder dan het eten van verpakte popcorn uit de magnetron.

Hoeveel kosten popcorn machine?

Popcorn makers voor residentieel gebruik beginnen bij $ 12 en kan oplopen tot $ 100 +, afhankelijk van hun grootte en stijl. Kleine countertop popcorn makers kosten meestal rond de $ 20.