Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Je iPhone 8 scherm vervangen met 12 maanden garantie

Als je problemen ondervindt met je scherm van je iPhone 8 is het wellicht een goed idee om deze te laten vervangen. Apple gebruikt alleen de allerbeste materialen voor zijn smartphones, maar dat is geen garantie dat er niet toch wat aan kan gaan mankeren. Een eenvoudige ingreep als een scherm reparatie kan ervoor zorgen dat de levensduur van je iPhone weer wordt verlengd, en je niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten voor een nieuwe. Een iPhone 8 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum is niet zo duur en binnen een half uur sta je alweer buiten met iPhone die er weer als nieuw uitziet en met 12 maanden garantie op je nieuwe scherm.

 

iPhone 8 scherm vervangen bij beschadigingen en technische mankementen

Het is alweer een paar jaar geleden dat de iPhone 8 is uitgebracht als de opvolger van de iPhone 7. Met de iPhone 8 heeft Apple een aantal verbeteringen doorgevoerd, zoals een Retina HD Display voor natuurgetrouwe kleuren. Daarnaast is er ook gebruik gemaakt van True Tone technologie voor prettiger gebruik van het scherm omdat de kleuren zich aanpassen aan het omgevingslicht en heeft de iPhone een langere batterijduur. Omdat de iPhone 8 is gemaakt van hoogwaardige materialen en op basis van de meest innovatieve technologieën van dat moment kun je vaak jaren met je smartphone doen. Maar als je een smartphone dagelijks intensief gebruikt is het niet zo gek als er na al die jaren toch technische mankementen ontstaan of dat het scherm van de iPhone beschadigd raakt. 

 

Waarom zou je een iPhone 8 scherm vervangen?

Veel Voorkomende beschadigingen die na intensief gebruik ontstaan zijn krassen en barsten in het scherm. Als je scherm in contact is gekomen met een hard voorwerp of is gevallen op een harde ondergrond is de kans groot dat het scherm ernstig is bekrast of gebarsten. Afgezien van het feit dat je iPhone 8 er niet zo mooi meer uitziet, kunnen de barsten ook de bediening van je telefoon belemmeren en is je iPhone ook niet meer waterdicht. Maar er kan ook iets mis gaan met de hardware van je scherm zodat het bijvoorbeeld niet meer reageert of dat er zwarte puntjes, de zogenaamde dooie pixels, in je scherm verschijnen. Als je scherm niet meer optimaal functioneert door een van de bovenstaande gebreken, dan is dat een reden om je iPhone 8 scherm te vervangen.