Winkeltrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Online dozen bestellen

De beste verhuisdozen bestel je online. Wanneer je gaat verhuizen wil je uiteraard voorkomen dat jouw dierbare spullen schade oplopen. Om dit te voorkomen zijn alleen de beste verhuisdozen goed genoeg. Verhuisdozen gemaakt van dubbelgort karton met een atomische boden zijn het meest geschikt voor uiteenlopende verhuizingen. 

Bij Verhuisdozen.store ben je verzekerd van de beste kwaliteit verhuisdozen. Alle dozen zijn gemaakt van extra sterk dubbelgolf gerecycled karton. Ondanks de scherpe prijs van onze verhuisdozen ben je verzekerd van professionele kwaliteit. Gebruik de dozen om voor langere tijd spullen in op te slaan. Door de stevige afgesloten bodem kun je de dozen voor langere tijd opgestapeld opslaan, de dozen zullen niet inzakken of scheuren. Waar de verhuisdozen van bouwmarkten met minimale belading al uit elkaar vallen, gebruik je onze dozen meerdere malen. Leen ze gerust een keer uit aan familie of vrienden. Je kunt met onze professionele dozen tot 10 keer verhuizen. 

 

Er zijn verschillende maten verhuisdozen te krijgen, een voorbeeld hiervan de is de boekendoos. Deze doos is speciaal ontworpen om boeken mee te verhuizen, hij is kleiner van formaat waardoor de doen niet te zwaar worden. Maak een doos niet zwaarder dan 15 kilo, dit werkt voor jou het prettigst en hiermee voorkom je rugklachten na een lange dag sjouwen.

 

Voor het verhuizen van je kleding gebruik je speciaal ontworpen Garderobedozen. Deze dozen zijn gemaakt om toto wel 30 kledingstukken hangend in te verhuizen. Zo voorkom je  dat je kleding zal kreuken of stoffig wordt tijdens de verhuizing.

 

 

https://verhuisdozen.store/