Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Parket laten leggen is een eenvoudig karwei voor deze vakmensen

Denkt u dat het mogelijk is om zelf een parketvloer te leggen? Dan is het aan te raden om daar nog even twee keer over na te denken! Er zijn namelijk flink wat valkuilen waar u in kunt vallen als u zelf een houten vloer gaat leggen, waardoor het wellicht verstandiger is om parket te laten leggen door een professionele partij. De vakmensen van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer zijn gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren zoals parket en kunt u dus eenvoudig laten komen wanneer u een nieuwe vloer wenst. De klus is zo geklaard en u heeft een prachtige nieuwe vloer zonder stress en problemen!

Wat zijn die grote valkuilen dan?

Een van de belangrijkste aspecten is het hebben van een goede ondergrond! Het kan zijn dat u de nieuwe parketvloer wilt plaatsen op een oude vloer, bijvoorbeeld van beton of hout. Dan is het belangrijk dat deze ‘oude’ vloer volledig vlak is en in goede staat is. Egaliseren is hierbij belangrijk, zodat de ondergrond een goede basis vormt om het parket op te laten leggen. De volgende stap is het laten plaatsen van de ondervloer, die voornamelijk goed moet passen bij het parket dat u wenst te leggen! Het soort ondervloer verschilt met betrekking tot vochtafstoting, akoestische eigenschappen en meer. Vraag hiervoor advies aan bij een specialist. De laatste grote valkuil zit hem in het leggen van het parket, waardoor u er beter voor kunt kiezen om dit te laten doen. Zeker wanneer u een specifieke legwijze wenst, kunt u pas in de helft van de kamer erachter komen dat het verkeerde patroon is aangebracht. Dit kost ontzettend veel tijd, frustratie en vaak extra materiaal!

Lees meer informatie op de website van deze vloerenspecialist

 Voorkom deze valkuilen en kies ervoor om het parket te laten leggen door Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer (Noord-Holland). Op de website vindt u meer informatie én de contactgegevens. Maak een afspraak en ontdek wat er mogelijk is!

https://klitsieparketvloeren.nl/