Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Mooie deurkruk rond rozet

Maak van jouw saaie deur een eye catcher. Dit kun je al realiseren door hier een mooie deurkruk rond rozet op te zetten. Wat voorheen een saaie deur was, kun je nu veranderen tot een mooi design. Samen met Deurbeslagdirect.nl maak jij van elke deur een uitblinker. Kom maar eens kijken in deze geweldige webshop. Alle klinken die je hier kunt bestellen bestaan uit een complete set. Dus twee deurklinken met een pennetje om deze aan elkaar vast te zetten. Je kunt dus meteen beginnen met het monteren van deze klink. 

 

Diverse uitvoeringen

De deurklinken die je hierbij Deurbslagdirect.nl kunt bestellen zijn van verschillende soorten materiaal en merk. Je kunt hier zelf een keuze maken welk model in jouw interieur past. Of het nu gemaakt is van RVS of messing of een ander materiaal, de keuze is aan jou. 

Makkelijk en heel overzichtelijk een bestelling plaatsen. Door de diverse keuzes die je hier online kunt maken is een mooie deurkruk rond rozet snel te vinden. Je begint met het instellen van de prijs. Ben jij op zoek naar een mooie klink in de prijsklasse tot en met €50,- dan zet je de prijs range tot dit limiet. Nu zie je meteen alle soorten klinken op je beeldscherm verschijnen die in deze prijscategorie vallen. Datzelfde kun je ook instellen voor een bepaald merk, of het materiaal waarvan deze gemaakt moet zijn. Wanneer alle keuzes zijn ingevuld zie je jouw deurkruk rond rozet tevoorschijn komen op het scherm. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is deze bestelling te betalen en op verzenden te drukken.