Winkeltrefpunt
Image default
Woningen

Cinewalldeluxe, de beste cinewalls van Nederland!

De cinewall is een soort tv-wand. In deze wand kan een tv worden gemonteerd, maar er kan ook een haard in worden gemaakt. Het grootste voordeel van een cinewall is dat het de kabels van de haard of de tv netjes wegwerkt. Hierdoor krijgt u een mooi strak effect met de gezelligheid van een haard erbij. 

Voordelen 

Een tv combineren met een haard gaat niet altijd goed. De warmte van de open haard is helemaal niet goed voor de tv. Hier komt de cinewall om de hoek kijken. De cinewall bevat een elektrische haard. Deze haard geeft geen warmte af en zal dus niet voor problemen zorgen met de tv. Zo kun je plezier hebben van beiden zonder enkele probleem. 

Vorming 

De cinewall staat in het algemeen het mooist op een witte muur, maar dit is natuurlijk niet verplicht. In moderne en strakke huizen is een witte achtergrond vaak het mooist. Bij de robuuste woningen moet er rekening worden gehouden met verschillende kleurencombinaties. Ook moet er in deze woningen meer worden gelet op de locatie van de wand. Dit moet bij alle cinewalls, maar bij de robuuste woningen moet hier extra op worden gelet. 

De wanden kunnen een warme en gezellige sfeer creëren in het huis. Dit allemaal zonder het gedoe van een echte open haard. 

Waar koop je de beste cinewalls?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat de wall van goede kwaliteit is, want de cinewall en het plaatsen van de cinewall is niet altijd goedkoop. Als je een cinewall wilt aanschaffen, ga dan naar een bedrijf dat sfeerhaarden verkoopt en op maat gemaakte wanden maakt. Cinewalldeluxe is uiterst gespecialiseerd op dit gebied. Voor al uw vragen kunt u terecht bij de werknemers van Cinewalldeluxe. Het is altijd handig om vooraf onderzoek te doen naar de soorten cinewalls die er zij en de prijzen die daarbij komen kijken. Tijd om uw droom waar te maken bij Cinewalldeluxe!