Winkeltrefpunt
Image default
Aanbiedingen

Wat als mijn dochter geen rokjes en jurkjes aan wil?

Wat als jij je dochter het liefst ziet in een schattig jurkje, maar zij dat met geen mogelijkheid aan wilt? Het is belangrijk om naar je dochter te luisteren, want zij moet zich fijn voelen. Er zijn ook andere opties om haar schattig aan te kleden. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Luister naar de mening van je dochter

Als je een dochter hebt is het natuurlijk leuk om haar meisjesachtig aan te kleden met roze rokjes. Het nadeel van schattige meisjes kleding is dat de strikjes en tule vaak kriebelt door de scherpe randjes. Bij het kopen van kleding voor je dochter is het belangrijk dat je hier rekening mee houdt. Vermijd bijvoorbeeld wollen stoffen als ze dit niet comfortabel vindt zitten. Rokjes staan natuurlijk erg leuk, maar als ze liever een broek draagt dan is het zonde om een rokje te kopen. Los van dat een kledingstuk mooi moet staan, moet het vooral ook lekker zitten! Het is dus belangrijk om te luisteren naar de mening van je dochter. 

 

Geen rokjes 

Het kan zijn dat je dochter geen rokjes of jurkjes aan wilt, omdat het niet lekker zit. Als je het toch leuk vindt om haar meisjesachtig aan te kleden, kan dat ook op een andere manier. Ga bijvoorbeeld voor een lichtroze broek of voor een spijkerbroek met subtiele strikjes. Daarnaast kan een stoere bomberjas in een roze kleur of een mooie haarband met een strik ook een goede optie zijn. Grote kans dat ze dat wel leuk vindt! 

 

Nummer Zestien 

Ben je op zoek naar schattige of toch stoere meiden kleding? Bij Nummer Zestien ben je aan het juiste adres voor kleding voor groot en klein. Neem dan ook zeker een kijkje op de website en ontdek het aanbod. Heb je nog een vraag over meisjeskleding? Neem dan contact op met de klantenservice. 

 

https://www.nummerzestien.eu/